Urządzenia i Akcesoria
Charred leek gulai sayur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tbsp60 g
-
leeks light green and white part only, cut into 3 cm discs600 g
-
sea salt to season
-
long red chillies 6 x cut in halves, deseeded if preferred, 1 x sliced to garnish7
-
onion cut into halves250 g
-
garlic cloves6
-
fresh ginger peeled and cut into slices45 g
-
lemongrass white part only, sliced and woody layers removed2 stalks
-
makrut lime leaves torn2
-
tomatoes (approx. 300 g), cut into pieces3
-
ground coriander1 tbsp
-
coconut milk400 g
-
fish sauce (vegan, if preferred)45 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
lime wedges to serve1
-
cooked rice to serve
-
roti to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
945.4 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
2368.3 kJ /
566 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Vegan bolognese
50 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min