Urządzenia i Akcesoria
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
smoked paprika2 tsp
-
lemon peel (no white pith) of 1 lemon
-
spring onions/green onions trimmed and cut into thirds2
-
garlic clove1
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained800 g
-
ground black pepper to taste
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
baby kale leaves finely sliced60 g
-
eggs chilled4
-
water1700 g
-
white vinegar2 tbsp
-
seeded wholemeal bread (58 g each), toasted (see Tips)4 slices
-
avocado flesh only1
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
269.1 mg
Białko
27 g
Kalorie
1959.2 kJ /
468.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
63.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min