Urządzenia i Akcesoria
Coconut turmeric fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
green beans trimmed175 g
-
broccolini trimmed and cut into thirds1 bunch
-
medium raw prawns peeled and deveined12
-
sugar snap peas trimmed and cut into halves lengthways100 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh turmeric peeled2 - 3 cm
-
olive oil2 tsp
-
fresh curry leaves12
-
coconut milk400 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)200 g
-
coconut sugar2 tsp
-
firm white fish fillets pin boned and cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
sea salt to season (optional - see Tips)
-
fresh coriander leaves, to serve
-
cooked rice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.7 g
Kalorie
2023.1 kJ /
481.7 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Prawn noodle curry
10 min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Seafood and corn chowder
40 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Fish pie
1 godz. 15 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min