Urządzenia i Akcesoria
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
262.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
731.4 kJ /
174.8 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
Brak ocen
Chicken and mushroom rice
45 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Tornado Potatoes
1 godz.
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Creamy spinach salmon with couscous
20 min