
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower hummus with green vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets900 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini trimmed2 bunches
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
paprika¼ tsp
-
tahini50 g
-
lemon juice50 g
-
ice cubes5
-
flaked almonds toasted, to garnish
-
pomegranate arils to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
191.5 kcal /
801.3 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
30.4 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
130.3 mg