Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower hummus with green vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets900 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini trimmed2 bunches
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
paprika¼ tsp
-
tahini50 g
-
lemon juice50 g
-
ice cubes5
-
flaked almonds toasted, to garnish
-
pomegranate arils to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.3 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
801.3 kJ /
191.5 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 min
Mushroom risotto
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
One whole cauliflower
45 min