![Fish tacos with Kewpie mayonnaise Fish tacos with Kewpie mayonnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6265d0a2-7812-4a5c-8501-c466d2afb265/Derivates/e2c8f2f7-caa8-4924-bbc4-5d603ddd4941.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kewpie mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tsp rice wine vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp wasabi paste
Fish tacos
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into halves
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch dried chilli flakes
- 500 - 600 g firm white fish fillets, cut into pieces 7-8 cm (see Tips)
- 60 g rice wine vinegar
- 40 g white sugar
- 500 g water, plus extra 1 tablespoon
- 2 carrots, peeled and cut into julienne
- 2 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 4 radishes, cut into julienne
- 8 tortillas (small)
- fresh coriander, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2165.3 kJ / 515.5 kcal
- Białko
- 39.8 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 29.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 821.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Mango salmon bowl
40 min
Thai chicken wraps
40 min
Open fish burgers
1 Std.
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45 min
Coconut poached chicken salad
45 Min