Urządzenia i Akcesoria
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Fish tacos
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves3 cm
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
fish sauce1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
firm white fish fillets cut into pieces 7-8 cm (see Tips)500 - 600 g
-
rice wine vinegar60 g
-
white sugar40 g
-
water plus extra 1 tablespoon500 g
-
carrots peeled and cut into julienne2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2 - 4
-
radishes cut into julienne4
-
tortillas (small)8
-
fresh coriander leaves only
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821.9 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
2165.3 kJ /
515.5 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Satay noodle salad
35min
Asian chicken noodle salad
45min
Fish with ginger lime sauce
35min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Balti coconut fish curry
50min
Warm satay chicken salad
55min
Curry laksa
45min
Chiang Mai noodles
25min