Urządzenia i Akcesoria
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Fish tacos
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves3 cm
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
fish sauce1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
firm white fish fillets cut into pieces 7-8 cm (see Tips)500 - 600 g
-
rice wine vinegar60 g
-
white sugar40 g
-
water plus extra 1 tablespoon500 g
-
carrots peeled and cut into julienne2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2 - 4
-
radishes cut into julienne4
-
tortillas (small)8
-
fresh coriander leaves only
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821.9 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
2165.3 kJ /
515.5 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Pork san choy bau
25 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Open fish burgers
1 Std.
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Satay noodle salad
35 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min