Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna Barramundi escabeche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters½
-
garlic cloves3
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces (3 cm)1
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
piece fresh turmeric peeled3 cm
-
extra virgin olive oil plus 2 tsp extra to drizzle180 g
-
tomato paste2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cinnamon quill1
-
star anise3
-
ground turmeric½ tsp
-
ground sweet paprika¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
orange juice250 g
-
rice wine vinegar125 g
-
white wine vinegar60 g
-
mirin1 tsp
-
water625 g
-
coconut sugar30 g
-
barramundi fillets skinless (approx.140 g each)6
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
cherry tomatoes6
-
carrot peeled into ribbons1
-
red capsicum finely sliced1
-
fennel bulb finely sliced, fronds reserved for garnishing1
-
zucchini peeled into ribbons1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
134.3 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
2161 kJ /
516.5 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Floating islands on white chocolate custard
1 godz. 5 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Chicken pizzaiola
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Beef stock paste
3 godz.
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
No fail mash potato
20 min