Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna Barramundi escabeche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters½
-
garlic cloves3
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces (3 cm)1
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
piece fresh turmeric peeled3 cm
-
extra virgin olive oil plus 2 tsp extra to drizzle180 g
-
tomato paste2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cinnamon quill1
-
star anise3
-
ground turmeric½ tsp
-
ground sweet paprika¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
orange juice250 g
-
rice wine vinegar125 g
-
white wine vinegar60 g
-
mirin1 tsp
-
water625 g
-
coconut sugar30 g
-
barramundi fillets skinless (approx.140 g each)6
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
cherry tomatoes6
-
carrot peeled into ribbons1
-
red capsicum finely sliced1
-
fennel bulb finely sliced, fronds reserved for garnishing1
-
zucchini peeled into ribbons1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
134.3 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
2161 kJ /
516.5 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fondant au chocolate
50 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Chicken laksa
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min