Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de flocons d'avoine
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 10 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 75 g de mozzarella en billes
- 10 g de feuilles de basilic frais, hachées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1053.3 kJ / 251.8 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 127.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mac and cheese
35min
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Pâtes orzo au potiron et au poivre
35min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes
30min
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés
35min
Pâtes au pesto blanc
40min