Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de flocons d'avoine
- 60 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 900 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 4 œufs, lavés
- 2 avocats
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- feuilles de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 291.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35min
Risotto aux champignons
30min
Banana bread à la cannelle
1h 5min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25min
Porridge d'été aux pêches
40min
Poires gratinées bleu et noisettes
30min
Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes
30min
Salade de lentilles aux poivrons
40min
Pad thaï à la courge butternut
40min
Porridge au chocolat et à la poire à préparer la veille
20min
Chakchouka à la feta
1h