Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de flocons d'avoine
- 60 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 900 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 4 œufs, lavés
- 2 avocats
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- feuilles de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 291.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30min
Sauce tomate aux noisettes
25min
Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes
30min
Soupe canadienne
40min
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30min
Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin
55 Min
Porridge salé aux tomates et au basilic
20min
Soupe froide mangue-coco
10 Min
Pâtes aux tomates séchées avec tempeh
30min
Gaufres aux lentilles corail et au bleu
45min
Soupe de pomme de terre au curry
35 min
Salade de lentilles aux poivrons
40min