Boulgour au poivron, au concombre et à la courge

Boulgour au poivron, au concombre et à la courge

4.7 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de pignons de pin
  • 200 g de concombre coupé en morceaux
  • 150 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 100 g d'oignon coupé en morceaux
  • 50 g de carotte coupée en morceaux
  • 20 g de branche de céleri coupée en morceaux
  • 2 brin de romarin frais équeutés
  • 50 g d'huile d'olive
  • 40 g de raisins secs
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir moulu
  • 200 g de boulgour
  • 1000 g d'eau
  • 500 g de courge butternut coupée en cubes (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 454.8 kcal / 1902.6 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 18.7 g
Węglowodany 69.6 g
Błonnik 11.5 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 622.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...