Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 320 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- 3 pincées de sel
- 125 g de beurre mou, et un peu pour la plaque
- 4 c. à café de colorant alimentaire rouge
- 4 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 130 g de sucre roux
- 100 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3224.9 kJ / 770.8 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 110.5 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 162.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioches italiennes
3h 15min
Frites frisées et sauce à l'ail
45min
Galette des rois vanille-fève tonka
1 Std. 20 Min
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette
1h 35 min
Forêts-Noires individuelles
1h 40min
LEAB - A
1 Std.
Tarte à la banane
45min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 Std. 30 Min
Crème pâtissière au caramel
50min
Sauce au poivre
25 Min
Paris-Brest
3 Std.
Choux à la crème
1 godz. 5 min