Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 320 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- 3 pincées de sel
- 125 g de beurre mou, et un peu pour la plaque
- 4 c. à café de colorant alimentaire rouge
- 4 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 130 g de sucre roux
- 100 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3224.9 kJ / 770.8 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 110.5 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 162.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palets bretons à la coco
45min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Gâteau patate
2h
Entremets rose
1h
Tarte amandine aux poires
2j 30 menit
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3hod. 15min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Brioche italienne
3hod. 15min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1hod. 30min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min