
Wersje kompatybilne
Biscuits au chocolat noir et crème de chocolat blanc
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache
- 200 g de chocolat blanc cassé en morceaux
- 280 g de crème liquide
Les biscuits
- 75 g de chocolat noir cassé en morceaux
- 125 g de beurre en dés
- 65 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- 20 g de farine de blé pour le plan de travail
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 175 kcal / 731 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 14 g