Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre en poudre
- 20 g d'amandes émondées
- 20 g de noisettes
- 85 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de farine de blé
- 10 g de fécule de maïs
- 100 g de blancs d'œufs (3-4 œufs env.)
- 65 g de vermicelles au chocolat
- 60 g de pâte à tartiner au chocolat et aux noisettes maison
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 577.2 kJ / 138.4 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 13.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Biscuits craquelés au chocolat
2sa 35 dk
Sablés viennois
45 dk
Napolitain
4h 20min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Rolls au chocolat et caramel
2sa 10 dk
Donuts marbré
30 dk
Brownies aux noix de pécan
45 dk
Brookie
1h
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Millionnaire shortbread
7 godz. 40 min
Pains au lait et pépites de chocolat
3 godz. 30 min