Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre glace
- 2 blancs d'œufs à température ambiante
- 4 - 5 gouttes de colorant alimentaire vert en gel (voir "Conseil(s)")
-
perles de sucre, pour la décoration
lub étoiles blanches en sucre, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 340 kJ / 81 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Spritz au chocolat
50min
Cristallisation du chocolat
15 Min
Entremets chocolat-cacahuète
12h
Nids de Pâques meringués
3 Std. 20 Min
Fraisier
15 godz.
Napolitain
4h 20min
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16 Std. 30 Min
Entremets chocolat, insert framboise
17óra
Madeleines marbrées choco-vanille
1 Std. 25 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pains à burgers américains
3h 15min
Macarons à la vanille
3 Std.