![Sgombro con contorno di verdure Sgombro con contorno di verdure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/be367939a161643e029908eb32e067dd/Derivates/7be534636543962f7663316bb4040201f98ac4c3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 500 g di acqua
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di fagiolini verdi freschi
- 150 g di peperoni misti, puliti e a bastoncino
- 6 filetti di sgombro (circa 150 g l'uno)
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 26636.8 kJ / 6366.4 kcal
- Białko
- 603.3 g
- Węglowodany
- 34.3 g
- Tłuszcz
- 403.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 105.6 g
- Błonnik
- 11.1 g
- Sód
- 8069 mg
Alternatywne przepisy
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1 Std.
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Brak ocen
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min
Insalata pantesca con sgombro
1 Std.
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 分钟
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 分钟
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Burger ceci e rucola
40 分钟
Fagiolini e taccole al vapore
40 分钟