Braciole pugliesi
TM6 TM5

Braciole pugliesi

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
    lub 40 g di formaggio Canestrato pugliese DOP semi stagionato, a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 500 g di fettine di vitello
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla a pezzi
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
702 kJ / 167.8 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
8.6 g
Tłuszcz
7.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2.1 g
Sód
669.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy