Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di latte
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
80
g di pancetta affumicata a cubetti
lub 80 g di speck a cubetti - 80 g di provola a cubetti
- 300 g di pasta avanzata (vedere consigli)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732.8 kJ / 414 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 845.3 mg
Alternatywne przepisy
Frittata di zucchine (TM6)
50 min.
Finocchi gratinati
30min
Contorno di friggitelli
30min
Uova strapazzate
20 min.
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Frittata di linguine
35min
Frittata nel panino
30min
Spaghetti alla Nerano
30min
Insalata di cavolfiori e patate
30min
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min.
Pasta ai 2 condimenti: sugo al pomodoro e crema panna e pancetta (Bimby Friend)
30min
Pasta al forno veloce
45 min.