Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
TM6

Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 300 g beetroot, cut in pieces to fit through feeder
  • 300 g carrots, peeled
  • 100 g little gem lettuce, halved vertically
  • 40 g freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest
  • 40 g orange juice
  • 20 g agave syrup
  • 20 g white vinegar
  • 60 g olive oil
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 2 Tbsp fresh basil leaves, finely sliced
  • 10 g fresh chives, finely sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
940.1 kJ / 224.7 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
21.1 g
Tłuszcz
15.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
4.9 g
Sód
694 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy