Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Courgetti Carbonara
40 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Vegan Rainbow Salad
25 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min