Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
yellow split peas150 g
-
garlic cloves halved2
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
ground cumin3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)300 - 350 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2412.4 mg
Białko
48.5 g
Kalorie
4262.6 kJ /
1018.8 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
62.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
123.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Curry (Ala Hodi)
40 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegetable Biryani
50 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min