Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612 mg
Białko
12 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Mushroom Wellington
2h 20min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Ribollita
50min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min