Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612 mg
Białko
12 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 godz.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.