Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612 mg
Białko
12 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Spanakopita
2 godz. 10 min