Urządzenia i Akcesoria
Beef and White Bean Purée on Flatbread
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 pieces
Składniki
Marinated Beef
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic cloves2
-
beef fillet steak200 g
Flatbreads
-
strong wholemeal bread flour plus extra for dusting350 g
-
plain yoghurt250 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar½ tsp
Tomato and Pepper Topping
-
banana shallots halved (120-130 g)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
sun-dried tomatoes sliced thinly (approx. 50 g)6
-
preserved red pepper cut in thin strips (approx. 50 g)1
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
runny honey1 tsp
Bean Purée
-
tinned cannellini beans (1 x 400 g tin, drained)240 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
23.8 g
Kalorie
2060 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Ratatouille
40 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min