Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g apples, peeled or unpeeled, thoroughly washed if unpeeled, stem removed. Ends trimmed, cored and quartered. Trimmed to fit the blade width.
- 300 g beetroots, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fits the blade width
- 1 lemon, juice only
- 40 g olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 25 g apple cider vinegar
- 15 g whipping cream
- ½ Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp maple syrup
- ½ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 1 pinch garlic powder
- 30 g halved walnuts
-
150
g feta cheese, crumbled
lub goat's cheese, cut in pieces (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 5345.1 kJ / 1277.5 kcal
- Białko
- 37.8 g
- Węglowodany
- 70.5 g
- Tłuszcz
- 97.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.7 g
- Błonnik
- 14.8 g
- Sód
- 2263.5 mg
Alternatywne przepisy
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Soy Dressing
5min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1h
Lime and Lemonade
5min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min