Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Portobello Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 pieces
Składniki
-
fresh portobello mushrooms large, caps only (Ø 8-10 cm)6
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh lemon thyme leaves only4 sprigs
-
grated lemon zest2 tsp
-
olive oil plus 1 tsp80 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
Granny Smith apples diced (1 cm)100 g
-
garlic clove2
-
lemon juice50 g
-
soy sauce20 g
-
red pepper cut in strips150 g
-
green pepper cut in strips150 g
-
red onions cut in strips150 g
-
courgettes diced (1 cm)350 g
-
cherry tomatoes halved150 g
-
water600 g
-
quinoa well rinsed and drained250 g
-
onions quartered100 g
-
fresh turmeric (approx. 4 cm)1 piece
-
fresh root ginger (approx. 4 cm)1 piece
-
aubergines diced (1 cm)200 g
-
pumpkin seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
804 mg
Białko
12 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min