Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Portobello Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 pieces
Składniki
-
fresh portobello mushrooms large, caps only (Ø 8-10 cm)6
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh lemon thyme leaves only4 sprigs
-
grated lemon zest2 tsp
-
olive oil plus 1 tsp80 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
Granny Smith apples diced (1 cm)100 g
-
garlic clove2
-
lemon juice50 g
-
soy sauce20 g
-
red pepper cut in strips150 g
-
green pepper cut in strips150 g
-
red onions cut in strips150 g
-
courgettes diced (1 cm)350 g
-
cherry tomatoes halved150 g
-
water600 g
-
quinoa well rinsed and drained250 g
-
onions quartered100 g
-
fresh turmeric (approx. 4 cm)1 piece
-
fresh root ginger (approx. 4 cm)1 piece
-
aubergines diced (1 cm)200 g
-
pumpkin seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
804 mg
Białko
12 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min