Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 fresh portobello mushrooms, large, caps only (Ø 8-10 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 2 tsp grated lemon zest
- 80 g olive oil, plus 1 tsp
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 100 g Granny Smith apples, diced (1 cm)
- 2 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 20 g soy sauce
- 150 g red pepper, cut in strips
- 150 g green pepper, cut in strips
- 150 g red onions, cut in strips
- 350 g courgettes, diced (1 cm)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 600 g water
- 250 g quinoa, well rinsed and drained
- 100 g onions, quartered
- 1 piece fresh turmeric (approx. 4 cm)
- 1 piece fresh root ginger (approx. 4 cm)
- 200 g aubergines, diced (1 cm)
- pumpkin seeds, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 804 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom Stroganoff
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min