Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g walnut halves
-
1
sprig fresh thyme, leaves only
lub 1 pinch dried thyme - 1 pinch ground black pepper
- 110 g leek, cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)
-
50
g bacon, any type
lub sun-dried tomatoes - 40 g olive oil
- boiling water, for soaking
- 8 chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick
- 8 pinches salt
- 8 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp soy sauce, plus extra for serving
- 500 g water
- soy sauce, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1814.8 kJ / 433.8 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 639 mg
Alternatywne przepisy
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1h 55min
Pork with Spinach Lentils
20min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min