Urządzenia i Akcesoria
Leek Leaf Chicken Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
walnut halves40 g
-
1 pinch dried thymefresh thyme leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 pinch
-
leek cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)110 g
-
sun-dried tomatoesbacon, any type50 g
-
olive oil40 g
-
boiling water for soaking
-
chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick8
-
salt8 pinches
-
ground black pepper8 pinches
-
soy sauce plus extra for serving1 Tbsp
-
water500 g
-
soy sauce for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
639 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
1814.8 kJ /
433.8 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 godz.
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min