Urządzenia i Akcesoria
Leek Leaf Chicken Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
walnut halves40 g
-
1 pinch dried thymefresh thyme leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 pinch
-
leek cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)110 g
-
sun-dried tomatoesbacon, any type50 g
-
olive oil40 g
-
boiling water for soaking
-
chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick8
-
salt8 pinches
-
ground black pepper8 pinches
-
soy sauce plus extra for serving1 Tbsp
-
water500 g
-
soy sauce for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
639 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
1814.8 kJ /
433.8 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Slow-cooked Veal Stew
2 godz. 10 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min