Urządzenia i Akcesoria
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
900 g
Składniki
-
blanched almonds100 g
-
celery stalks cut in 3 pieces100 g
-
red onions quartered80 g
-
fresh dill leaves5 g
-
cooked chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
ripe avocado cut in pieces (3 cm)1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 g
Sód
95.6 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
538.1 kJ /
128.6 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Seitan Pie
2 Std. 10 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min