Urządzenia i Akcesoria
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
900 g
Składniki
-
blanched almonds100 g
-
celery stalks cut in 3 pieces100 g
-
red onions quartered80 g
-
fresh dill leaves5 g
-
cooked chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
ripe avocado cut in pieces (3 cm)1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 g
Sód
95.6 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
538.1 kJ /
128.6 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Chickpea Pancakes
20 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Vegan Coconut Cake
50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min