Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en cuartos
- 150 g cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cditas sal
- 6 - 8 pizca pimienta negra molida
- 1 cditas azúcar
- 40 g alcaparra
- 100 g aceituna verde, sin hueso
- 3 - 5 pizca sal
- 6 filete de pescado
- 30 g de chiles güeros en escabeche
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 509 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Caldo de queso
40 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 Min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Muslos de pollo a la cerveza.
1 Std. 30 Min
Puchero
1 Std. 40 Min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 Min
Carnitas de Marlin
40 Min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1 Std.
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25 Min