Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 250 g de ejotes, sin puntas
- hielos
- 40 g de mantequilla sin sal
- 45 g de almendras fileteadas
- ½ cdita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 613 kJ / 146 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Pescado a la veracruzana
30min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Sopa de nopales
45 min
Pescado para taquear
25min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Carnitas de atún
40min
Ceviche de pepino y jícama
10min
Ensalada de ejotes navideños
1h 10min
Salpicón de res
1u.
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Barbacoa de hongos
30min