Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de albahaca frescas
- 1 - 2 pizca orégano seco
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 700 g de agua
- 180 g de ejotes, en mitades
- ½ cdita sal, o al gusto
- 150 g de quinoa en grano
- 100 g de jitomate, en rebanadas (aprox. 2 cm)
- 50 g aceituna negra deshuesada, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1108.4 kJ / 264.9 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 712.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas con elote y cilantro
20 Min
Ensalada de quinoa
35 Min
Noodles con ejotes
40 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min
Ensalada de betabel
1u. 10min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55 Min
Tabule de quinoa
10 min
Ejotes almendrados
30 Min
Ensalada de quinoa con tofu
55 Min
Quinoa bowl con hongos
45 min
Ensalada de quinoa
25 min.
Barbacoa de hongos
30 Min