Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 80 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2653.6 kJ / 634.2 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 64.4 g
- Tłuszcz
- 35.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 671.2 mg
Alternatywne przepisy
Linguine allo sgombro
30min
Patate schiacciate al forno
1h
Fior di castagne
1h 30min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Pasta agretti e ricotta
45min
Hummus ai pomodorini
1h
Bortellina
30min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min