Crumble d'endives au roquefort

Crumble d'endives au roquefort

4.0 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de poudre d'amande
  • 130 g de farine
  • 50 g de beurre en morceaux, et un peu pour le plat
  • 80 g de roquefort émietté
  • 500 g d'eau
  • 1000 g d'endives coupées en deux dans la longueur
  • 30 g de beurre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 20 g de sucre
  • 2 c. à café de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 491.2 kcal / 2055.3 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 33.1 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 425 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...