
Urządzenia i Akcesoria
Crumble d'endives au roquefort
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
100 g de poudre d'amande
-
130 g de farine
-
50 g de beurre en morceaux, et un peu pour le plat
-
80 g de roquefort émietté
-
500 g d'eau
-
1000 g d'endives coupées en deux dans la longueur
-
30 g de beurre
-
du sel
-
du poivre moulu
-
20 g de sucre
-
2 c. à café de miel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
491.2 kcal /
2055.3 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
33.1 g
Węglowodany
38.8 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
425 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mets et vins
20 Przepisów
Francja
Francja