Wersje kompatybilne
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di pancarré a pezzi
- 20 g di olive nere denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di zucchine, tagliate a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di orata fresca
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9893.3 kJ / 2364.6 kcal
- Białko
- 347.7 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 77.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1576.4 mg
Alternatywne przepisy
Scaloppine di pollo al limone
40min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 分钟
Sgombro con contorno di verdure
30 分钟
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Salmone marinato
2小时 30 分钟
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 分钟
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 分钟
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min