Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
TM6 TM5 TM31

Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati

4.4 (46 ocen)

Składniki

  • 4 cuori di merluzzo
  • 8 pomodorini ciliegia a metà
  • 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
  • 12 foglie di basilico fresche, lavate
  • 100 g di cipolla a listarelle
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di Tabasco (opcjonalnie)
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di riso basmati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1098.5 kJ / 262.5 kcal
Białko
20.4 g
Węglowodany
33.1 g
Tłuszcz
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
0.8 g
Sód
574.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy