Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia

Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia

4.7 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di carota pelata e a pezzi
    80 g
  • di gambo di sedano
    30 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di salsiccia spellata e sbriciolata
    200 g
  • di acqua
    500 - 550 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • di lenticchie in scatola, sciacquate e sgocciolate
    200 g
  • di fagioli borlotti in scatola, sciacquati e sgocciolati
    200 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
  • pepe nero macinato fresco a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 461.1 kcal / 1929 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 47.4 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Sód 658.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...