Cuori di merluzzo con patate e fagiolini

Cuori di merluzzo con patate e fagiolini

4.4 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 cuori di merluzzo
  • 8 pomodorini ciliegia a metà
  • 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
  • 12 foglie di basilico fresche lavate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1200 g di acqua
  • 5 g di sale + q.b.
  • 400 g di patate pelate e a dadini (2 cm)
  • 400 g di fagiolini verdi freschi puliti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 266.8 kcal / 1116.3 kJ
Białko 25.9 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 21.4 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 597.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...