![Contorno di cavolfiore al forno Contorno di cavolfiore al forno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/437de2f3c6d69b704230b88b75ac59af/Derivates/9e47501d675923036e89f3f982dc206692908adc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore, a fette (1 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 638.8 mg
Alternatywne przepisy
Contorno di cavolo nero
20min
Contorno di patate americane speziate
45min
Sformato di zucchine al basilico
50min
Polpette di fave e pecorino
40min
Finocchi gratinati
30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Contorno di melanzane
25min
Broccoli stufati
40min
Frittata di zucchine (TM6)
50min