Canederli de dorade et son bouillon

Canederli de dorade et son bouillon

4.5 4 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Le bouillon
  • 1 dorade grise entière (environ 800 g)
  • 2 échalotes coupées en deux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de vin blanc
  • 2 pincées de sel
  • 1 tige de citronnelle fraîche
  • 1 c. à soupe de romarin frais
  • 1000 g d'eau
Les canederli
  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 20 g de lait
  • 100 g de mie de pain
  • 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
  • 1 pincée de sel
  • 1 œuf
  • farine de blé pour les canederli
  • le zeste d'un citron jaune râpé
  • 1 pincée de poivre moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 691.6 mg
Białko 95.8 g
Kalorie 3423.7 kJ / 818.3 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...