
Urządzenia i Akcesoria
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carotte et oignon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
300 g de carottes non épluchées
-
2 bulbes de fenouil dont 1 en tranches fines et 1 en morceaux (3 cm)
-
2 oignons coupés en deux
-
15 g de coriandre fraîche effeuillée
-
2 gousses d'ail
-
3 c. à café de sel
-
2 c. à café de poivre moulu
-
1500 g d'eau
-
2 branches de thym frais
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
141.6 kcal /
592.4 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
32.6 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
1879.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chaud Bouillon !
12 Przepisów
Francja
Francja