Wersje kompatybilne
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de carottes, avec la peau
- 2 bulbes de fenouil, en tranches fines
- 15 g de coriandre fraîche, effeuillée
- 2 oignons, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à café de poivre moulu
- 2 branches de thym frais
- 3 c. à café de sel
- 1500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 592.4 kJ / 141.6 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 32.6 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 1879.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10 Min
Marinade épicée pour le poisson
10 Min
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3 Std.
Poudre de champignon
5 Min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30min
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30min
Bar au caviar d'aubergine
1 Std. 30 Min
Velouté d'aubergine
45min
Crookie chocolat et praliné
16h
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50 Min
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30min
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10 Min