Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 aubergines
- 2 poivrons rouges
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 4 filets de bar
- 1 gousse d'ail
- ½ citron jaune non traité
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 2 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 2 pincées de paprika doux en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1642.8 kJ / 394.8 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 750.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moussaka grecque
1 godz. 20 min
Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes
50min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30 min
Curry rouge de canard
1 godz. 15 min
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3h
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5 min
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Cabillaud au soja et au gingembre
40min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 godz.
Aubergines roulées à la ricotta
1h 30min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50min