Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de beurre demi-sel, en morceaux et un peu pour le moule
- 2 c. à soupe de miel
- 65 g de farine de blé
- 60 g de fécule de maïs
- ½ sachet de levure chimique
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Riz zembrocal
55 min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55 min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25 min
Chili Con Carne
30 min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50min
Ile flottante à la réglisse
35min
Jambalaya de poulet
40 Min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 Min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3h
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Flan à la noix de coco
1h 15min
Flan sans pâte
6 Std.