Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 90 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 90 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 4 c. à café d'Antésite (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 271.3 kJ / 65 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 40.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lunettes à la confiture d’abricots
1 godz. 40 min
Diamants cacao-tonka
35min
Cristallisation du chocolat
15 Min
Bread and butter pudding
55 min
Gâteau chocolat-café meringué
1 godz. 10 min
Moelleux au thé Earl Grey et glaçage à la bergamote
1 godz. 10 min
Croquets aux noix de pécan
55 min
Gâteau aux pommes
1 godz.
Gâteau roulé à la confiture
30min
Gâteau aux poires et noisettes
1 godz. 35 min
Cake au citron
1h 50min
Petits cakes à l’orange, glaçage citron vert
1h 25min