Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 90 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 90 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 4 c. à café d'Antésite (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 271.3 kJ / 65 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 40.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Diamants cacao-tonka
35 Min
Biscuits à l'orange et aux noix
1 Std. 20 Min
Couronne de l'Avent
1h
Biscuits au citron
55 Min
Tuiles à la noix de coco et au sésame
30 Min
Madeleines au citron
6 Std. 40 Min
Tarte au fromage blanc et citron
7 Std. 30 Min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min
Minipains façon bretzel
2h
Tiramisu chocolat, café et vanille
1 Std. 35 Min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Flan sans pâte
6 Std.