
Urządzenia i Akcesoria
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Olivenöl30 g
-
Brokkoliröschen500 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 EL
-
Wasser450 g
-
Sahne100 g
-
Gorgonzola in Stücken, und etwas mehr zum Garnieren80 g
-
Vollkornbrot in Würfeln, geröstet60 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
313 kcal /
1309 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Sód
362 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Kalt draußen?
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy