Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia

Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia

4.7 226 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    5 g
  • Thymian abgezupft
    2 Zweige
  • Zwieback in Stücken
    50 g
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Fenchel in Stücken
    250 g
  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Sellerie in Stücken
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Speckwürfel
    50 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Lorbeerblatt
    1
  • Thymian
    2 Zweige
  • Salsiccia in Scheiben (1 cm)
    300 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Crema di Balsamico
    20 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • weiße Bohnen aus der Dose, abgetropft
    350 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1376 mg
Białko 28 g
Kalorie 2775 kJ / 663 kcal
Tłuszcz 42 g
Błonnik 9.9 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...