Urządzenia i Akcesoria
Hearty minestrone with herb gremolata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Gremolata
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
Soup
-
extra virgin olive oil20 g
-
bacon cut into pieces100 g
-
onion cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
celery stalk cut into pieces1
-
carrots sliced70 g
-
tomato paste30 g
-
fennel bulbs (approx. 350 g), sliced2
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
ground fennel seeds½ tsp
-
dried chilli flakes (optional)1 tsp
-
water1000 g
-
cavolo nero or kale, ribs removed and leaves cut into pieces (approx. 1 cm)120 g
-
can cannellini beans drained and rinsed400 g
-
grated Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
489.1 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
2403.5 kJ /
574.5 kcal
Tłuszcz
35.1 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Traditional minestrone
45 min
Risotto pomodori with burrata
30 min