Urządzenia i Akcesoria
Hearty minestrone with herb gremolata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Gremolata
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
Soup
-
extra virgin olive oil20 g
-
bacon cut into pieces100 g
-
onion cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
celery stalk cut into pieces1
-
carrots sliced70 g
-
tomato paste30 g
-
fennel bulbs (approx. 350 g), sliced2
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
ground fennel seeds½ tsp
-
dried chilli flakes (optional)1 tsp
-
water1000 g
-
cavolo nero or kale, ribs removed and leaves cut into pieces (approx. 1 cm)120 g
-
can cannellini beans drained and rinsed400 g
-
grated Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
489.1 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
2403.5 kJ /
574.5 kcal
Tłuszcz
35.1 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Tuscan bean soup
40 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Pea and mint soup
20 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Traditional minestrone
45 min