Urządzenia i Akcesoria
Sundried tomato hommus with crackers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Quinoa and spelt crackers
-
dried thyme½ tsp
-
white quinoa100 g
-
spelt flour100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water100 g
-
macadamia oil50 g
-
linseeds (flaxseeds)25 g
-
sesame seeds45 g
-
salt½ tsp
Hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
sun-dried tomatoes50 - 60 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
tahini50 g
-
salt½ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper1 pinch
-
paprika to serve1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.1 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
2187.3 kJ /
520.7 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
50.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hommus
15min
Spiced roasted mixed nuts
25min
Four-seed honey butter
30min
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Vegan butter
8h 5min
Vegie crackers
12h 10min
Nut and seed butter
10min
Peanut butter banana ice cream
10min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Smoky Mexican bean soup
35min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min