Urządzenia i Akcesoria
Spanish green lentil and chorizo soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Soup
-
dried green lentils150 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
ground smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalks cut into pieces2
-
pumpkin cut into cubes (2-3 cm)100 g
-
dried bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)2
Pancetta croutons
-
bread each slice cut into 3 strips4 slices
-
pancetta12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2117.1 mg
Białko
21.2 g
Kalorie
1382.4 kJ /
329.1 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan bean soup
40 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.