Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water350 g
-
raisins30 g
-
dried apricots80 g
-
pitted green olives cut into halves10
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (5 cm)1000 g
-
pearl couscous300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
838.9 mg
Białko
57.9 g
Kalorie
3236.4 kJ /
773.5 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
83.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min