Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g firm tofu
- 60 g light soy sauce
- 40 g cornflour
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 ¾ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g pineapple, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red pepper, cut in pieces (5 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 55 g tomato ketchup
- 115 g caster sugar, plus 1 tsp
- 55 g rice vinegar, plus 1 tsp
- 1155 g water
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 300 g white long grain rice
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- sesame seeds, for garnishing
- spring onions, thinly sliced, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3311.2 kJ / 791.4 kcal
- Białko
- 29.3 g
- Węglowodany
- 124.8 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 1783.8 mg
Alternatywne przepisy
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min