Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
firm tofu500 g
-
light soy sauce60 g
-
cornflour40 g
-
garlic powder1 ½ tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch1 ¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pineapple cut in pieces (5 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (5 cm)100 g
-
red onions quartered250 g
-
tomato ketchup55 g
-
caster sugar plus 1 tsp115 g
-
rice vinegar plus 1 tsp55 g
-
water1155 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
white long grain rice300 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
sesame seeds for garnishing
-
spring onions thinly sliced, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1783.8 mg
Białko
29.3 g
Kalorie
3311.2 kJ /
791.4 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
124.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min