Urządzenia i Akcesoria
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken legs, skin on6
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red pepper cut in pieces180 g
-
tomatoes quartered300 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
olive oil40 g
-
garlic clove2
-
cashew nuts50 g
-
dried apricots thinly sliced50 g
-
flaked almonds50 g
-
raisins50 g
-
onion50 g
-
saffron (approx. 15 threads)¼ tsp
-
water1300 g
-
quinoa150 g
-
frozen green beansgreen beans300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1083.9 mg
Białko
65.5 g
Kalorie
4473.9 kJ /
1069.3 kcal
Tłuszcz
71.3 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Seafood and Pork Stew
1 Std. 10 Min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 Std. 25 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Grilled Fish with Mango Sambal
Keine Bewertungen
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Keine Bewertungen
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 Min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 Min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1 Std. 10 Min