Urządzenia i Akcesoria
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken legs, skin on6
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red pepper cut in pieces180 g
-
tomatoes quartered300 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
olive oil40 g
-
garlic clove2
-
cashew nuts50 g
-
dried apricots thinly sliced50 g
-
flaked almonds50 g
-
raisins50 g
-
onion50 g
-
saffron (approx. 15 threads)¼ tsp
-
water1300 g
-
quinoa150 g
-
frozen green beansgreen beans300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1083.9 mg
Białko
65.5 g
Kalorie
4473.9 kJ /
1069.3 kcal
Tłuszcz
71.3 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min