
Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
butternut squash washed, peeled, diced (2 cm)400 g
-
olive oil plus 1 tsp½ Tbsp
-
dried chilli flakes2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tomato purée15 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
olive oil1 tsp
-
flour tortillas (see tip)4
-
avocado sliced, for garnishing
Wartości odżywcze na 160 g
Kalorie
302 kcal /
1262 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
329 mg