Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried lentils any type (see tip)150 g
-
water plus extra for cooking pasta700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)140 g
-
shallot halved, to taste25 - 30 g
-
40 g olive oiltoasted sesame oil plus extra for sizzling40 g
-
salt plus extra for cooking pasta½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh oregano leaves plus 1 pinch for garnishing½ tsp
-
dried wholewheat spaghetti320 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
sesame seeds for garnishing1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387 mg
Białko
24 g
Kalorie
2565 kJ /
613 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Creamy vegetable rice
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min